phone    Tlf.: 20 85 85 96

envelope    Email: martinolsen@mail.tele.dk 

​Entreprenør udfører forskellige opgaver professionelt

Olsens Brolægning & Anlæg ApS i Skibby på Hornsherred er din yderst kompetente entreprenør til udførsel af et væld af entreprenøropgaver for kunder i Frederikssund, Ølstykke, Kirke Hyllinge og resten af Nordsjælland.

Skal du have udført en hvilken som helst form for entreprenørarbejde, er vi med 20 års erfaring og en udførlig maskinpark med entreprenør materiel, mere end i stand til, at udføre arbejdet korrekt og til din store tilfredsstillelse. Vi er udover at være entreprenører, også autoriseret kloakmester, samt brolægger.

Hvad laver en entreprenør af arbejde?

En entreprenør udfører ofte en bred vifte af opgavetyper, og er kendetegnet ved, at give en fast pris på en aftalt opgave inden for anlæg og byggeri. Entreprenørfirmaet er ofte låst til den type opgaver, som maskinparken tillader, at man kan udføre. Vores maskinpark og store erfaring, gør os til en ekstremt dygtig samarbejdspartner, når du skal bruge en entreprenør.

Hvis vi skulle komme ud for en opgave, hvor vi mangler entreprenørmateriel til udførelsen, lejer vi gerne en maskine fra en anden entreprenør eller maskinstation – du skal derfor aldrig være nervøs for, at vi er begrænsede i forhold til, hvilke opgaver vi kan udføre. Vi udfører både entreprenørarbejde for privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner. 

Af arbejde vi udfører, kan blandt andet nævnes følgende

  • kloakarbejde
  • betonarbejde
  • jordarbejde
  • gravearbejde
  • støbeopgaver
  • levering af materialer (sand, grus, mv.)
  • murerarbejde
  • brolægning
  • haveanlæg
  • nedsivningsanlæg & faskiner​

Kontakt os for et tilbud på entreprenørarbejde

Vi giver dig som sagt, altid et uforpligtende tilbud på det arbejde vi vil udføre, som entreprenør. Samtidig, vil vi rådgive dig omkring hvordan din forestående entreprenøropgave, løses bedst muligt og mest effektivt.

Kontakt os på telefon 20 85 85 96, eller ved at skrive til vores e-mail martinolsen@mail.tele.dk. Vores entreprenørsjak står altid klar til at hjælpe dig med din opgave, uanset hvor stor eller lille den måtte være. Husk også, at vi er medlem af byggeriets kvalitetskontrol, som er din garanti for, at arbejdet altid udføres korrekt, når du vælger os, som din entreprenør.​

​Kontakt

​Brolægning & Anlæg ApS v/Martin Olsen

Hovedgaden 4E

4050 Skibby​

Tlf.: 20 85 85 96

E-mail: martinolsen@mail.tele.dk

​CVR: 21706744

Partnere​